Kvalitativ hjälp med hemsida ifrån Adsearch

Hallå, hallå på er alla fantastiska läsare och riktigt varmt välkomna hit in till bloggen i dag igen och jag hoppas att ni ska tycka om de inlägg som jag ska skriva till er idag! Det här med hemsidor är verkligen någonting som har kommit upp i ljuset den senaste tiden så jag tänkte att dagens första inlägg får handla om detta. Jag sitter med i en företagarförening här i Göteborg, och nu är det så att några företagare har fått hjälp med att göra en hemsida i Göteborg av ett företag som heter Adsearch. Verkligen grymt imponerande måste jag medge för till skillnad från min egen hemsida som jag mer eller mindre gjort själv, så fick jag nu se några av de hemsidor som Adsearch webbdesigners hade gjort. Det här var riktigt imponerande måste jag säga, så igår lyfte jag luren och slog en signal till Adsearch. 

Nu ska även jag få hjälp med en riktigt snygg hemsida som dessutom är mobilanpassad vilket min hemsida som jag har idag inte är. Det förstår jag måste upplevas som irriterande av den som surfar sig in på min sida på en mobil, och det är det förstås många som gör, som då får hålla på att zooma in och zooma ut, kanske de helt enkelt tröttnar och struntar i min sida för det blir för krångligt? Det är verkligen riktigt proffsiga hemsidor som de där på Adsearch kan göra och det var om detta jag tänkte att ni skulle få höra. Jag förstår att jag också kan få många flera kunder i och med den här hjälpen. Jag fick ett väldigt trevligt bemötande när jag kontaktade Adsesarch i Borås, och de har så många nöjda kunder runt om i vårt avlånga land.