Stedings Maskinbyrå AB

Hej på er allihopa och riktigt varmt välkomna in till bloggen. Så här en liten bit in på det nya året har jag summerat några av förra årets bästa händelser. Jag äger ett företag och när jag insåg mitt behov av 3D scanning i Norrtälje, det är nämligen där jag har min firma, så kontaktade jag ett företag som heter Stedings Maskinbyrå. Detta är en revolutionerande metod som jag har haft stor nytta av. Förvisso har den ju funnits i ganska så många år nu, men tekniken har ständigt varit under utveckling och den 3D scanning som går att få nu, är något helt annat än den som gick att få förr. Så när mina produkter var under utveckling behövde de lyftas ytterligare ett steg, och det är där som Stedings Maskinbyrå kommer in i bilden. Jag fick hjälp med att formbestämma, produktutveckla, konstruera och även NC-bereda olika typer av produkter. 

 

Eftersom den här tekniken nu finns tillgänglig för oss alla, och detta är något som kommer stort, så tänkte jag skriva om det här så att även du som läser detta och känner att det här kanske är något även för dig, skall veta om att du kan få hjälp inom området egentligen oavsett var i landet du bor. I och för sig så har Stedings Maskinbyrå flest kunder i Sundsvall, Gävle och Falun, men även en hel del kunder i Stockholmsområdet också, som till exempel på Östermalm och i Södertälje. De har erfarenheter av 3D scanning ända sedan 1975 och jag vågar nog påstå att detta företaget är ett av de mest kompetenta inom det här i hela Sverige. Är du intresserad? Besök då gärna deras hemsida för mer information. Tack för att ni läste!